Wie zijn wij?

Met Nasma Azdad maakt u kennis met een gedreven financiele adviseur. Met 10+ jaar ervaring als assistent accountant is haar kennis niet alleen van belang om de juiste jaarcijfers op te stellen, maar kun je ook rekenen op iemand die ook analyses maakt en graag voortschrijdend meedenkt met de klant. Sam Azdad is een ervaren belastingadviseur die is aangesloten bij de Register Belastingadviseurs. Dit verzekerd u van een adviseur die beschikt over actuele vakinhoudelijk kennis op het gebied van belastingadvies. Zo wordt voortdurend de kennis op peil gehouden door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date adviseur.
Beide partners zijn ondernemend van aard en denken out of the box. A&A kan meer voor u betekenen dan alleen het opzetten van een goede administratie. Onze ervaring afgelopen decennia heeft ons specialistische kennis opgeleverd binnen de groeiende MKB-sector.

Voor al uw fiscale vraagstukken bent u bij A&A Fiscaal advies aan het juiste adres. Hoewel dat heel elitair klinkt, zijn wij juist uw laagdrempelige boekhouder die graag meedenkt. Of u nou particulier bent en moeilijke vragen van de Belastingdienst niet kunt beantwoorden, of dat u een ondernemer bent die vastloopt bij uitbreidingsmogelijkheden, wij denken graag met u mee. Wij hebben wel tijd om even te sparren en te brainstormen. Dat klanten bellen om 'even een bakkie te doen' om een idee uit te werken, is ons niet vreemd. Wij zien onze klanten graag groeien. Met de vele jaren ervaring in de fiscaliteit en de accountancy, in combinatie met de ondernemersgeest binnen ons team, zien wij wellicht nieuwe uitdagingen en mogelijkheden die andere niet zien. Wij zetten graag onze kennis en netwerk voor u in.

Wat doen wij?

Wij kunnen de basisadministratie voor u uitvoeren. Wij kunnen ook uw aanspreekpunt zijn voor de Belastingdienst, uw facturatie overnemen, salarisadministratie uitvoeren, et cetera. Of u een NIWO-eurovergunning wilt aanvragen voor de transportsector, of u heeft uw droomhuis heeft gevonden en wilt een hypotheek afsluiten. A&A adviseert u graag om fiscaal en financieel de juiste keuzes te maken. Wij nemen graag uw administratieve zorgen over, zodat u tijd heeft voor wat anders.

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met onder andere het Ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door de leden informatie en daadwerkelijke hulp bij uw praktijkuitoefening te bieden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijk kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraakContact